На головну

Бюджетне ТІСТО для пиріжків

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Пиріжки з грибами "На один зубок"

Варіанти: ТІСТО, тісто І ...

Як приготувати

В оригіналі пропонувалося зробити так: Кисле (кімнатної температури) і борошно з'єднати. Замісити м'яке, ніжне тісто, розкачати його товщиною в палець. Потім посипати сіллю і содою на очей (соду і сіль сипем тільки раз) - стільки, скільки б Ви поклали при звичайному замісі (сода - щіпка, солі трохи більше).

Скласти тісто навпіл і ще навпіл (т. Е в 4 рази) - знову розкачати, знову згорнути і повторити ще 2 рази. Все, тісто готове, даємо трохи тесту відпочити, прибираємо в холодильник на хвилин 30.

Я ж, у цьому раз пішла іншим шляхом (лінь було), т. Е. Все ігредіенти з'єднала відразу, замісила м'яке тісто, пару раз його розкотила, рази 2 згорнула ... і залишила на хвилин 30 відпочити в теплому місці. В принципі різниці ніякої не відчула.

Готуємо начинку і ліпимо пиріжки. У мене були пиріжки з капустою, з грибами + цибуля, і з зеленою цибулею + яйця. Хоча в рецепті немає дріжджів, пиріжки з такого тіста піднімаються прямо на очах, просто повітряні, ліпила маленькими (розміром з дитячу долоньку) на 1-3 укусу.

Смачного!

Інгредієнти

Основа для тесту це - простокваша (або кефір) + мука.

Кисляк 500 мл

мука ок.2,5-3 склянки

сіль за смаком)

сода

--------------

Начинка будь

олія для смаження

 

Інші рецепти

Дуже смачні чебуреки два види з м'ясною і капустяно-грибний начинками
Свинина запечена з ананасами і сиром
Ще раз - хумус
Картопляно-м'ясна запіканка (Варіант)
Торт Подушка, Фісташковий масляний бісквіт, Swiss Meringue Buttercream
Мокрий шоколад з йогуртовим кремом
Базовий рецепт дріжджового тіста (Пісного)
Булочки Бублички і квіточки