На головну

Сигари з м'ясом, сиром і сметаною

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

У кефір додати сіль, соду, рослинне масло і борошно .. почати перемішувати все вилочкою, а потім вимішувати руками.

вимішувала хвилин 7-10, тісто вийшло круте, але м'яке і еластичне ... дуже приємне для рук.

при кімнатній температурі залишила хвилин на 20 відпочити ..

М'ясний фарш пересмажила з зирой

дала охолонути

потерла сир ..

сметану, сир, часник пропущений через прес, рубана зелень, сіль-перець додати у фарш і перемішати ..

Тісто обмесіть і розділити на маленькі грудочки і дуже тонко розкачати .. до прозорості (у мене стільницю видно) .. тісто дуже слухняне, що не липке (при розкочування посипати борошном) .. його дуже легко тонко розкачати ..

Покласти начинку .. приблизно чайну ложку .. і сформувати * сигару * ...

Обсмажити в рослинному маслі до приємно-золотистого кольору.

Сигарки вийшли хрусткими і соковитими .. тісто пузирістие, як я люблю .. і незважаючи на тонке тісто, що не порвалися ..

Інгредієнти

Для тесту:

кефір 2,5% - 0,3-0,5 склянки

сода - 0,5 ч. л.

сіль - 1/3 ч. л.

рослинне масло - 1 ст. л.

борошно - 1-1,3 склянки

Для начинки:

М'ясний фарш (яловичина + свинина) - 300гр.

сир твердий - 50гр

сметана - 2-3 ст. л.

часник - 3 часточки

зелень (петрушка) - 1/2 пучка маленького

сіль перець

спеції .. у мене зіра

 

Інші рецепти

Запечений суп для дотримують піст і не тільки
заливне з курки
Застудилися? Хреново? Тоді ми йдемо до вас! Напій зі спеціями для забитих носів і не тільки
Теплі рибні «кульки» (варіант простацької тіста для оформлення салатів і не для оцінок)
Хлебушек домашній, з висівками
Морквяний пиріг для Березневого зайця
Сирно-вишневий холодний десерт аля морозиво
Сьомга в клярі