Сирні деруни (Kaas-Rosti)

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Картопляно-сирні оладки (варіант)

Варіанти: Драник-піца а ля Капрезе, Хрусткі деруни з печерицями

Як приготувати

Сир нарізати мекімі кубиками. Цибулю і часник подрібнити в блендре або натрете на тертці.

Картоплю помити, почистити, і натерти на крупній тертці і максимально через марлю віджати виділився сік.

На деко застелений пекарської папером налити рослинне масло і розігріти в духовці 220 ° C.

Картоплю змішати з сиром, часником, цибулею і яйцем, поперчити і посолити за смаком.

На деко викласти картопляно-сирну масу у вигляді чотирьох балонів-ресті діаметром приблизно. Зверху щедро полити вершками, розподіливши їх по всій поверхні.

Запікати близько 20-25 хвилин до золотисто-коричного кольору.

Подавати зі сметаною змішаної з зеленню. Смачного!!!

Інгредієнти

100 г сиру гауда

1 цибулина

500 г картоплі

1 цибулина

1-2 зубки часнику

1 яйце

сіль, перець за смаком

3-4 ст. л. рослинного масла

100 мл вершків

 

Інші рецепти

Лимонний чізкейк з виноградом (до Дня Святого Валентина)
Млинці найніжніші
Торт Королівський Весільний
Сирник яблучний з ягодами (на манці)
Локшина рисова дієтична з каштанами
Сьомга по-королівськи
Торт Наполеон
Кучерява Сью (Блондинка)