На головну

Яловичина "Простіше простого" (подарунок для тих, хто на дієті)

Час приготування: 90 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Оленина (практично дієтична)

Як приготувати

Рецепт дуже простий! Результат незрівнянний! Готую м'ясо таким чином дуже давно і, често кажучи, не очікувала, що на сайті немає такої простоти. Рецепт такого приготування м'яса мені дала одна літня жінка-дієтолог. У той час моя дочка страждала гастритом, а в цьому рецепті ні грама жиру і м'ясо готується як би на пару.

Рубаємо цибулю і укладаємо в суху каструлю шаром близько 2-2,5 см.

М'ясо ріжемо поперек волокон шматочками товщиною 0,5 см і укладаємо на цибулю, посипаючи кожен шар трохи сіллю.

Останній шар можна полити лимонним соком, але це не обов'язково. Можна і кожен м'ясної шар притрусити перчиком або як у мене меленим коріандром, це вже залежить від дієти.

Закриваємо каструльку кришкою і ставимо на самий повільний вогонь. Кришку не відкривати годину !!! За цей час м'ясо спершу тушкується в цибульному і власному соку, а цибулю перетворюється в кашку ввиде соусу.

Через годину відкриваємо кришечку і пробуємо наше мяско, може потрібно згасити ще трошки: хвилин 15-20, це вже залежить від яловичини. Коли м'ясо готове, перемішуємо вміст каструльки. Виходить мясо з коричневою підливою, дуже ароматне, ніжне і абсолютно дієтичне, а вже на смак- просто за вуха не відтягнеш! Добре подавати до гречки, пюре картопляного і т. Д. При дієті для схуднення, їжте це м'ясо без гарніру, адже по суті воно не смажене і абсолютно без жиру.

Смачного!

Інгредієнти

Яловичина-300гр

Цибуля ріпчаста-3шт.

Лимонний сік-2ст. л. (не обов'язково)

 

Інші рецепти

Запечена у фользі морська риба з креветками
Судак фарширований креветками
Томатний суп з куркою
Млинцевий торт АнтіНаполеон
кекс Зебра за 13 хвилин (для НВЧ)
заливне з курки
Печиво медово-мигдальне
Форель на подушці зі свинини з цибулею і вином