На головну

Стегенця в пікантному соусі

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Курятина "ТІЛЬКИ для ГОСТЕЙ"

Варіанти: Курячі стегенця в кавово-томатному соусі

Як приготувати

Стегенця помила, посолила-поперчити і поклала у форму, змащену маслом.

Відправила в духовку з середнім вогнем.

Лук почистила, покришила і зробила золотисту зажарку в невеликому кол-ве масла.

Огірок натерла на крупній тертці і відправила тушкуватися до цибулі.

У сковороду же додала кетчуп (кол-во ДУЖЕ зразкову, тк видавила залишки 2-х упаковок), розбавила компотом із сухофруктів і дала закипіти, помішуючи.

Невеликий відступ: компот із сухофруктів у мене достатньо концентрований для того, щоб в будь-який момент його можна було розбавити окропом і випити теплим (взимку холодну якось не дуже ...)

Соус за смаком посолити, поперчити, підсолодила і зняла з вогню.

Дістала форму з стегенцями з духовки, залила соусом і відправила назад до повної готовності. А готовність визначаю дерев'яною шпажкою - якщо легко проходить, то вже не сире!

Перші 3 стегенця пішли в судочек, нашому дідусеві на роботу.

Решта вийняла на тарілочку. А соус перемішала із звареними на гарнір спагетті.

Ось так ми і пообідали! Нам було смачно, чого і вам бажаємо!

Смачного!

Інгредієнти

Стегенця - 7 шт

Кетчуп кіслосладкій - прим. 100 гр

Компот із сухофруктів (яблука, груші, чорнослив) - прим. 1 ст

Цибуля ріпчаста - 2 шт

Солоні огірки - 2 шт

Сіль, цукор, перець

Рослинна олія

 

Інші рецепти

Запіканка з сосисками, сиром і перцем. Як урізноманітнити сніданок
Квашена капустапо-гурьевской (ВАРІАНТ)
1001 нагадування про вітаміни напередодні весни і Великого Посту
Млинці шоколадні Шварцвальд (День другий ..)
Хліб з рікоттою і оливками
Пиріжки від Ксюши
Фокачча
Арабські фанти з грибами і кус-кусом. (Варіант для поста)