На головну

Фарширована курка (варіант подачі Nr. 1)

Час приготування: 180 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Курка фарширована №2

Варіанти: Фарширована курка (варіант подачі Nr. 2)

Як приготувати

З курочки зняти шкуру (просто стягнути через голову). Так як на крилах вона порвалася, я крильця просто відрізала. З м'яса вийняти кісточки і хрящики. За буженинам можна плоскогубцями видалити всі жилки. М'ясо замаринувати в майонезі з нарізаним півкільцями одним цибулею, сіллю, перцем, чилі, гострим соусом і зеленню. Залишити на два, три години.

З кісточок і крилець зварити бульйон. Його можна заморозити на потім. У кожному разі корисніше і смачніше бульйонних кубиків.

Другий цибулю, баклажан, гриби і болгарський перець нарізати.

Обсмажити на вершковому маслі. Посолити, поперчити і покласти трохи зелені за смаком.

М'ясо вийняти з маринаду і розсортувати на грудку і ніжки. Розстелити шкурку.

На ножне філе покласти овочі, трохи згорнути і заштовхати в шкірку. У грудці прорізати кишеньки, в них покласти овочевий фарш і теж залежить в шкірку.

Курочку перевернути на живіт, і на спині зашити надрізи де були крила. Перевернути курочку знову на спинку і зашити їй черевце (ну вообщем це не зовсім черевце - але все одно зашити). Найголовніше не загордився з себе хірурга, чим більше стяжок ви зробите, тим важче буде її потім розв'язувати.

Змастити курочку соєвим соусом перемішаним з медом і прибрати в духовку (я клала на решітку і під низ ставила вогнетривку форму з водою) на 180градусов приблизно на 50 хвилин (але тримайте курочку до готовності, навіть якщо це буде набагато довше)

Прикрасити майонезом і журавлиною.

ГАРНІР подавати до столу КОЛИ ДІТИ, СТАРИКИ І слабкодухих ВЖЕ СПЯТ АБО ПІШЛИ ГУЛЯТЬ !!!!

Інгредієнти

1 курка (вага не подивилася, але приблизно кіло)

200г грибів (у мене печериці - так як їх люблю)

1 баклажан

1 цибуля

сіль, перець, мелений чилі

1 болгарський перець

вершкове масло

для маринаду

2 цибулини

сіль

кольоровий перець

майонез

сухий, мелений чилі

гострий соус "Маггі" (можна замінити половинкою ложечки соусу "самбал олек" або аджикою)

пертушкі

орегано

1 / 2чайной ложки меду

трохи соєвого соусу

 

Інші рецепти

Манго-чізкейк
Салат Маріо
Кабачки запечені (варіант)
Фальшивий пиріг (зимовий варіант)
Житні коржі з айвою
Рибний пиріг
Грибний салат з апельсинами
Млинці Апельсинове настрій