Баранячий окіст з сочевицею

Складність: не визначена

Як приготувати

М'ясо ретельно промити, обсушити і обсмажити в рас маслі на дуже добре розігрітій сковороді на сильному вогні до рум'яної скоринки. Перекласти м'ясо у велику форму для запікання. Цибуля, часник очистити і нарізати, цибулю півкільцями, часник великими шматочками. Обсмажити їх в олії, яке залишилося від смаження м'яса. Додати цедру лимона, подрібнені помідори, воду. Довести до кипіння, всипати спеції і зняти з вогню. Посолити за смаком, додати чорний перець. Вилити суміш у баранину. Щільно накрити фольгою, поставити в духовку 200гр. На 1:00.

сочевицю промити, додати до баранини. Знову накрити фольгою. Поставити в духовку ще на 1:00.

Інгредієнти

, 700гр окосту ягняти

1 ст л розчину олії

2 цибулини

2 зубки часнику

цедра одного лимона

, 500 гр томатів

3 ст гарячої води (краще бульйон)

0,5 ст орегано + м'ята (сушені)

, 450гр сочевиці (у мене червона "Містраль")

сіль, перець за смаком

 

Інші рецепти

Чихиртма
Солянка
Салат «Ситний»
Бельгійський хліб на пиві
Маффіни закусочні з ковбасою та сиром
Закуска №3 - роли Альтернатива
МАКДУС (солоненькі і гостренькі баклажаньчікі)
Найніжніший мус з білого шоколаду з вершками і свіжою полуницею