Свинина "Одна вдома"

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Шніцель вимити, обсушити паперовим рушником.

Ріпчасту цибулю посікти кубиками (1 гігантська цибулина, крупней в житті не бачила).

Розжарити сковорідку з товстим дном без масла.

Шніцель обсмажити з кожного боку приблизно по 3 хв.

Кинути на сковорідку вершкове масло, накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму.

Коли масло розтане, відразу ж закинути в сковорідку весь цибулю, посолити, поперчити, додати розмарин, лаврушку, гвоздику. Вогонь збільшити до середнього.

Коли цибуля "осяде" і пустить багато соку, додати вино і тушкувати приблизно півгодини.

Готово, коли цибуля майже що перетвориться в кашку і кількість рідини на сковорідці не перевищуватиме розумні норми (але це чисто на любителя).

Не забудьте витягнути лаврушку і гвоздику.

Дуже сподобалося з сухим червоним вином "Каберне" і свіжим білим хлібом.

Інгредієнти

Шніцель свинячий охолоджений, пісний - 300г.

Лук "ріпка" - 300г.

Сіль, перець чорний мелений, розмарин - за смаком

Гвоздика, лаврушка - по 3 шт.

Масло вершкове - близько 50г.

Вино червоне сухе - приблизно 50 мл.

Про рецепті

Сьогодні всі мої родичі та друзі збираються в церкву, а потім на "купання", а мені мало того що не можна, так ще й сиджу на лікарняному з застудженим горлом (занадто багато шампанського з морозилки на свята). От і вирішила собі влаштувати свято живота у відшкодування збитку. Соусу у страві вийшло ну дуже багато, їла, вмочуючи в нього хліб поки ніхто не бачить ... Соус вийшов дуже пряний, а свинина соковитою і м'якою, хоч я її і не відбивала.

 

Інші рецепти

салат
Рулет з дріжджового тіста з горіховою начинкою
Салат Дієтичний (варіант)
Салат Гармонія
Морський коктейль з рисовою вермішеллю
Ковбаса з тунця
Курячі рулетики
котлети з креветками і кукурудзою