Рибно-рисова запіканка "Повітряна"

Складність: Середній

Оригінальний рецепт: Рибно-рисова запіканка (без оцінки)

Варіанти: Рисово-кабачкова запеканочку

Як приготувати

Рис промити в 7-ми водах і поставити варити до напівготовності.

Рибу миємо і разом з цибулею (2 шт) пропускаємо через м'ясорубку.

Фарш солимо, перчимо і добре перемішуємо.

Моркву і залишилася цибулину дрібно режим і обсмажуємо на рослинному маслі.

З готового рису зливаємо воду, злегка охолоджуємо і перемішуємо з обсмаженими овочами і яйцем. Ретельно перемішуємо, за буженинам подсаливаем.

Включаємо духовку.

Форму змастити олією, укласти частина рису, по верх нього рибний фарш і знову рис з овочами.

Верхній шар змастити сметаною з гірчицею.

Ставимо в теплу духовку, запікаємо при температурі 200 градусів на 25-30 хв, до рум'яної скоринки.

Готову запіканку посипаємо зеленою цибулею.

Смачного!

Інгредієнти

Морський язик приблизно 1 кг

Лук ріпка 3 середніх шт

Рис 500-600 гр

Яйце сире 1 шт

Морква 1 маленька шт

Рослинна олія для смаження

Сметана 3 ст. л

Гірчиця 1,5 ч. Л

Сіль, перець за смаком

 

Інші рецепти

Арабські фанти з грибами і булгуром
Пиріг на задану тему
Ханум з квашеною капустою
Наршараб (Домашній гранатовий соус до риби і м'яса) Рецепт
Шоколадний сирник
Печива Сирні
Торт з безе, баварським кремом і малиновою прошарком Зима в лісі
Оселедець в шубі (моя збірка)