Яйця фаршировані грибами (як варіант)

Час приготування: 25 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Відчинити яйця круто. Очистити. Розрізати уздовж навпіл. Жовтки вийняти і відкласти в миску.

 Гриби і цибулю дрібно порізати і обсмажити на сковороді на олії. Підсолити і поперчити, приправити спеціями - за буженинам і смаком.

 Жовтки розім'яти і змішати з цибулею і грибами. Можна додати 1 ~ 2 ложки майонезу (я не додавала).

 Отриманою масою заповнити половинки яєчних білків. Зверху, на начинку видавити трохи майонезу і все присипати натертим сиром (у мене сир "Пармезан").

Інгредієнти

-5 Яєць.

 -300-350гр. грибів шампіньйонів.

 -50гр. сиру твердих сортів ("Пармезан").

 -1 ~ 2 ложки майонезу (Скит або Calve).

 -1 Велика цибулина або 2 маленьких.

 -Сіль, Перець, спеції-за смаком і буженинам.

 

Інші рецепти

Пісні вареники з різними начинками
Хліб Мультизлаковий
Нугатін
Оливково-грибна піца (варіант)
Закуска Млинцевий торт
Гірка з чорносливом
Запечений козячий сир на багеті з салатом і виноградом
Пиріг з щавлем