На головну

Голландський омлет

Кухня: Голландська

Складність: не визначена

Як приготувати

Ріжемо свинину тонкими скибочками, смажимо, витаплівая якомога більше сала. На ньому смажимо порізаний тонкими скибочками картоплю. Поперед готовністю посипаємо його дрібно нарізаною цибулею. Всі посипаємо натертим сиром і заливаємо яйцями, збовтаними зі спеціями. Закриваємо кришкою, доводимо до готовності.

Інгредієнти

100 г жирної свинини

2-3 дрібних картоплини

1 цибулина

100 г. сиру

3-4 яйця

спеції за смаком

 

Інші рецепти

молочно-фруктове желе
Закуска «Пташка»
МАКАРОНИ по-арабськи
Курка на солі
Шоколадна ковбаска
салат листковий
Гриби з сиром
Філе птиці під майонезом