На головну

Густий пісний суп з сочевицею, чорносливом і імбиром

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Яловичий суп з сочевицею і чорносливом

Назва редакції: Густий суп із сочевиці пісний з імбиром і чорносливом, пісні супи рецепт

Як приготувати

Сочевицю замочила на ніч, вранці промила і поставила відварюватися в злегка підсоленій воді, періодично знімала піну.

Почистила імбир і картоплю, імбир натерла, картоплю покришила.

Покришила почищених цибулю і перець, зробила легку зажарку в мінімальному кол-ве масла.

Покришила помиту зелень і чорнослив; пучки мені дісталися з корешочком петрушки і половиною корінця кропу - їх я теж дрібно покришити.

До готової сочевиці додала картоплю, корінці, чорнослив, імбир і зажарку, дала закипіти.

Закипілий суп до смаку досолити, додала лавровий лист і зменшила вогонь.

Варила, періодично помішуючи.

Дуже легкий і ситний супчик!

Смачного!

Інгредієнти

Сочевиця - 1/2 півлітрової банки

Картопля - 3 шт

Цибуля - 1 шт

Болгарський перець (помаранчевий) - 1/2 шт

Імбир - 1 см товстій частині

Чорнослив - 3 шт

Кріп і петрушка з корінням

Лавровий лист

Рослинна олія

 

Інші рецепти

Гарбузові човники для двох
Салат-коктейль з селерою
ЯЛОВИЧА серце з баклажаном в вишневому сиропі
Фаршироване сідло кролика (варіант)
Крем-фреш
Домашній Наполеон із заварним масляним кремом
ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ
Профітролі солодкі і несолодкі