Салат "Біленький"

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Салат "Копчененькій"

Як приготувати

Ковбасний сир натерти на крупній тертці.

З квасолі злити рідину і додати до сиру.

Додаємо подрібнений часник, майонез і перемішуємо.

Прибираємо в холодильник.

За цей час зробимо сухарики: наріжемо черствий хліб кубиками і обсмажити в мінімальній кількості масла до рум'яної скоринки. Охолодити.

У салат додаємо сухарики і перемішуємо.

Смачного!

Інгредієнти

Ковбасний сир 250 гр

Квасоля консервована (біла, без томату бажано) 1 б (310 гр)

Часник 1 зубчик

Черствий хліб (батон) 3-4 шматочки або 1 пачка маленька готових сухариків

Масло рослинне

Майонез за смаком

 

Інші рецепти

Форель фарширована гранатом і волоськими горіхами
Виноградна закваска і хліб схожий на чіабатту
Торт Довголіття
Вершковий суп з сьомгою
Форель у комірі з бекону, фарширована
пиріг з бананом
Варіант оформлення оселедця під шубою
Печиво Горішки-трюфеля