На головну

Шарлотка яблучна

Кухня: Російська

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Варіанти: Шарлотка яблучна

Як приготувати

1. Змішати яйця, цукор, борошно, соду (гашене оцтом)

2. Яблука порізати на невеликі шматочки

4. У деко викласти яблука, залити тестом, випікати в розігрітій до 180С духовці 15-20 хвилин.

Інгредієнти

4 яйця, 1ст. борошна, 1ст. цукру, 1ч. л. соди або розпушувача, 3 яблука (краще кисло-солодких)

 

Інші рецепти

Салат Тверській
Локшина домашня
Гарячі бутерброди2
Тост2
Свиняча відбивна
салатЛюбімий
Cалат з маслинами
креветки у вершковому соусі