Овочева запіканка

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Овочева запіканка "Медітеррано".

Варіанти: Овочева запіканка з острова Майорка

Як приготувати

Овочі нарізати тонкими скибочками.

Форму для запікання змастити маслом.

Овочі укласти шарами - кабачок, картопля, помідор, за принципом «риб'ячої луски». Овочі посолити.

Для соусу: обсмажити борошно з маслом. Потім додати молоко, безперервно помішуючи, варити до загустіння. Знявши соус з вогню, додати яйце і гарненько збити. Не забути посолити соус.

Овочі залити соусом.

Зверху посипати (натертим на дрібній тертці) сиром.

Запікати приблизно 30-40 хвилин при 200 градусах, до рум'яної скоринці.

Інгредієнти

1 середній кабачок

2-3 помідори

3-4 картоплини

Соус:

3ст. л. вершкового масла

2 ст. л. борошна

2 склянки молока

1 яйце

Сіль

100гр. сиру

рослинне масло для змащування форми

 

Інші рецепти

Салат зі шпротами Всім догодила
Лук фарширований індиче грудками
Хліб із зеленню і паприкою
Тарталетки Каприз
Салатик з ..... ой, тримайте мене ..... крабовими паличками
Відкритий пиріг з лимонною начинкою
Халва з насіннячок
Крем-суп Грибний спокуса з сирними паличками