М'ясні ,, Лілії ,,

Час приготування: 20 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

цибулю очистити, вимити, розрізати на 4 частини.

М'ясо вимити, зачистити від плівок, нарізати невеликими шматочками і пропустити разом з луком через м'ясорубку.

Яйце збити зі спеціями. Часник пропустити через прес.

З'єднати м'ясо, яйця і часник, ретельно перемішати.

Варені яйця очистити, обліпити фаршем, сформувати ,, м'ячики ,,.

Підготовлені м'ясні вироби викласти на змащені олією лист і запекти в попередньо нагрітій духовці протягом 20-25 хв. при 200-220 град.

готові ,, м'ячики ,, остудітьб. Розрізати кожен у вигляді лілії, що не дорізаючи до краю близько 2 см.

Інгредієнти

300г свинини

200г яловичини

2 цибулини

3-4зубочка часнику

3 сирих яйця

5 варених яєць

сіль, перець за смаком

рослинна олія

Для прикраси:

зелень

помідори

Про рецепті

Дуже смачно і красиво!

 

Інші рецепти

Фруктова закуска-десерт
Шурпа (Ошська) один з варіантів приготування
Курочка в шубці
Яблучний самбук
Рулет м'ясний з грибами
Піца по-домашньому
Крабові Рангуні
Салат Каламбур