Кус-кус салат з томатами і моцaреллой.

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Варіанти: Салат з перловкою і помідорами, лимонна заправка.

Як приготувати

Помідори, моцарелу порізати на великі кубики, базилік дрібно порізати.

В окремій чашці змішати сіль, перець, налити оливкову олію, лимонний сік.

Цибулю і часник дрібно порубати і додати до ДРЕСІНГ. Насипати суху м'яту.

Дресингом залити помідори з моцарелою і базиліком, і залишити на 30 хвилин настоятися (в холодильнику).

Воду закип'ятити, насипати кус-кус і дати закипіти.

Зняти з плити, накрити кришкою, і дати набрякнути крупі 5-7 хвилин.

Виделкою перемішати кашу і дати їй охолонути.

Остиглий кус-кус перемішати з помідорами і моцарелою.

Інгредієнти

Помідори-чері 2 чашки (чашка 250 гр.) Або 4 помідори,

 моцарелла 1 кулька-125 гр.,

1 цибулина,

2 ст. ложки оливкової олії,

1/2 чайної ложки солі,

? чайної ложки чорного перцю,

сік лимона 1 чайна ложкa,

2 зубчики часнику,

300 мл., Води,

1 чашка кускус крупи,

8-10 листочків свіжого базиліка,

1 щіпку сухої м'яти.

 

Інші рецепти

Смажені креветки
Пиріг яблучний. Спробуйте і мій
Лагман
Фаршировані перці і кабачок
Тріска по-Мурманськ
ПЛОВ З долму за рецептом кулінарів ВЕНЕРІКА
райська насолода
Суп з житніми галушками та м'ясними фрикадельками