Деруни з м'ясом і редькою

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Овочі миємо і чистимо. Редьку, 2 картоплі і цибулю ріжемо тонкою соломкою. Якщо редька дуже соковита, обдаємо її окропом. Обсмажуємо в маслі спочатку цибулю, дістаємо, залишаючи масло на сковороді, потім обсмажуємо редьку, додаємо до цибулі, потім картоплю. М'ясо (вже відварене) ріжемо поперек волокон і розбираємо на волокна, додаємо до смажених овочів. Залишилася картоплю тремо на тертці, злегка віджимаємо, додаємо до загальної маси. Додаємо яйця і тертий сир. Солимо за смаком і додаємо улюблені спеції, все перемішуємо. Якщо кріп свіжий, дрібно ріжемо (у мене сухий, але свіжий краще). Розігріваємо сковорідку з олією (масла небагато, краще потім додати) і викладаємо нашу масу ложкою на сковорідку у вигляді оладок, обсмажуємо до скоринки, перевертаємо, посипаємо кропом і доводимо до готовності під кришкою на середньому вогні хвилин 5-7. Смачного!

Інгредієнти

Картошка 4шт.

Редька чорна 1шт. (невелика)

Цибулина 1шт.

Телятина відварна 100-150г

сир 70г

Яйця 2шт.

Масло раст. для смаження

Кріп

Спеції

 

Інші рецепти

морквяний пиріг
Перловка з грибами
Гирос по-домашньому
Запеченая грудинка
ШОКОЛАДНІ МАННІЧКІ для всієї родини і Ванечки (маннік на сироватці)
торт Шоколадка
М'ЯСО тушкованих з медом
Помідори фаршировані (варіант)