Кабачкові деруни з шинкою і сиром

Складність: не визначена

Як приготувати

Кабачки потерти на тертці і віджати зайву рідину.

Додати порізану петрушку.

Натерти цибулину в окрему тарілку і віджати сік.

Перекласти цибулю до кабачків і посолити, поперчити.

Додати 1ч. л. паприки і 4ст. л. крохмалю, 2 сирих яйця. Все добре перемішати.

Потім смажити на розпеченій сковороді з маслом з одного боку.

Як пропеклося-покласти начинку (шинка і сир-попередньо порізані) на половинку деруни.

Обережно лопаткою преподнять половинку деруни і накрити їй іншу половинку ... начинка повинна опинитися всередині.

Пропекти з двох сторін.

Інгредієнти

3-4 невеликих кабачка

1луковіца, пучок петрушки

1ч. л. паприки

2 яйця

4ст. л. крохмалю

сіль і перець за смаком.

Начинка: шинка і сир.

 

Інші рецепти

Деруни з м'ясом і редькою
Печінковий торт (1001-ий варіант)
Горіховий торт
Суп Королівська креветка
Курка з ананасовим соусом
Салат Освіжаючий з риби
Мароканскій пиріг (Не звичайний)
Софіна салат до свята