На головну

швидкий горщик по-овернском

Кухня: Французька

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Шинку нарізати на скибочки 1-1,5 см завтовшки і посипати перцем за смаком. Обсмажити на сковороді. Якщо шинка нежирна, спочатку розтопити трохи шпику. Якщо сковорода велика, одночасно обсмажувати нашатковані моркву, ріпу і цибулю. Коли шинка обжарится, нарізати її на кубики або смужки. У горщик шарами класти нарізану квадратиками капусту, шинку і нарізані часточками в 1 см шириною ковбаски, влити бульйон, покласти розім'яту часник і поставити Уварювалася, прикривши горщик кришкою. Коли капуста буде майже готова, влити вино і оливкове масло. Останні кілька хвилин готувати з відкритою кришкою. Посипати вміст горщика зеленою цибулею або пореєм. Дуже швидко. Рецепт підходить і для духовки і для відкритого вогню.

Інгредієнти

600 г овернской шинки (підійде копчена свиняча корейка або грудинка), 4 мисливські ковбаски, 200 г м'ясного бульйону, 400 г свіжої капусти, 2 середніх моркви або ріпи, 2 цибулини, 1 часточку часнику, бажано цибулю-шалот або порей або звичайний лук перо , трохи свинячого шпику, бажано півсклянки сухого червоного вина, 30-40 г оливкової олії (підійде і рослинне рафіноване), мелений чорний перець і інші прянощі за смаком.

 

Інші рецепти

Млинці За Олені дуже прості
Суп пюре з рису
Єврейський салат з редьки
Бігос по-білоруськи
М'ясний рулет
Копчений суп з горошком
Томатний суп
Листковий салат Рубін