Компот асорті

Складність: не визначена

Як приготувати

Ягоди миємо, обсушуємо, яблука миємо, нарізаємо на дольки, вирізаючи сердцевінку.

У стерилізовані банки кладемо спочатку часточки яблук, затем2-3 великих келиха брусниці та жменьку чернички, засинаючи 250 грамовий келих цукрового піску, заливаю окропом, так, щоб трохи навіть переливалося, закриваю стер. кришкою, перевертаю і ставлю в тепле місце до повного охолодження.

Рецепт з розрахунку на 3 літрову банку.

Інгредієнти

Брусниця, яблука-антонівка, трохи чорниці, сах. пісок

Про рецепті

Дуже швидкий і простий рецепт, мені він подобатися тим, що не потрібно возитися з сиропом і багато років роблю таким способом, виходить швидко і смачно!

 

Інші рецепти

Салат огуречік
Брусничний торт
Просто легкий супчик з рисом
Піца домашня (тонкий шар тіста)
Фантазія салат-гарнір
Їжачки
Дачний пиріг зі сливами
Салат асорті з баклажанами. Всього по десять