На головну

салат "Айстри"

Складність: не визначена

Як приготувати

Рис відварити, дати охолонути, креветки відварити, укласти зверху рису. Лук обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, покласти на креветки, присипати потертим сиром.

З перцю червоного кольору гострим ножем зробити тонкі смужки і укласти у вигляді квітки, з жовтого зробити серединку квіточки.

Заправити перед подачею на стіл гострим кетчупом.

Інгредієнти

рис відварний = 1 ст

креветки відварні-250 гр

цибулю-1шт

сир-70 гр

болгарський перець 2-х кольорів

вершкове масло для жаркі2-3 ст. л.

кетчуп гострий для заправки салату

 

Інші рецепти

Золоті курячі відбивні
печиво трояндочки
Салат Богатир
Печеня з ароматом бразильської теленовели
Бутерброди з баклажанами
ТОРТ СВЯТКОВИЙ
Чорничний торт з гречаного борошна
Соус Пармезан