На головну

Оладки манні на меду.

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Варіанти: манні оладки

Як приготувати

Воду з медом і 5г масла закип'ятити, всипати потроху манну Круппу, часто помішуючи віночком, накрити кришкою і поставити на край плити на 5 хвилин. Потім додати яйце, добре збити і ст. ложкою викласти на сковороду з маслом 6-8 маленьких оладок. Обсмажити оладки з двох боків до утворення рум'яної скоринки. При подачі на стіл полити їх варенням.

Інгредієнти

На 50г манної крупи:

 25г меду

 1/2 яйця

 20 г вершкового масла

 200г води

 

Інші рецепти

Коврижка з брусниці
рулеткошачьі вічка
Голубці
Консервація КЕТЧУП ДОМАШНІЙ
Салат Крабові під шубою
Курячі грудки в білому соусі
Корична свинина
Локшина домашня