На головну

салат Ольвія - абгрейд

Час приготування: 20 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

1 нарізати кубиками ковбасу, огірки і яйця

2 відварити дикий рис змішати його з підсмаженими кедровими горішками, додати білий перець (на кінчику ножа) і дрібно посічену зелень

3 все змішати додати зел. горошок і заправити майонезом

смачного

Інгредієнти

ковбаса - 300гр

солоні огірки - 3шт

дикий рис - 3 ст. л

яйця - 3 шт

зел горошок

кедрові горіхи

зелень

білий перець

майонез

 

Інші рецепти

Вишневий лікер
Помідори у власному соку по вірменськи
торт а-ля Жербо
Млинці-малятка
Кабачки Хочу ще
Помідори з моцарелою, запечені у фользі
Млинці на курячому бульйоні з йогуртом
Чорничний торт з гречаного борошна