На головну

Торт "Їжа Богів"

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Сметану, горіхи, цукор, яйця, борошно, соду з'єднати і перемішати

Тісто викласти у змащену маргарином форму

Випікати в нагрітій до 180градусов духовці 30 хвилин.

Корж остудити розрізати вздовж на дві частини один товстіший інша тонший. Більшу частину розкришити.

Зробити крем:

Розм'якшене вершкове масло, какао, згущене молоко з'єднати і збити.

Тонку цілу частину коржа промазати кремом. На нього насипати шар крихти, зверху шар крему і т. Д

Верх полити розтопленим на водяній бані шоколад.

Інгредієнти

1ст. сметани

300гр. рубаних волоських горіхів

1ст. цукру

2 яйця

2ст. борошна

0.5ч, л соди

1плітка темного шоколаду

маргарин

Для крему:

300гр. вершкового масла

2ст. л какао

1банка вареного згущеного молока

 

Інші рецепти

Куряча грудка з картоплею в рукаві
Пиріг фруктовийБистрий н.2
Куряче філе на вечерю
Ягідний бісквіт (можливо варіант)
Рулет з листкового тіста з начинкою з фаршу і свіжої капусти
Пиріг дружба яблук з грушами
Міцніли
Лечо