Рулетики з сьомгою

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Змішати молоко, яйце, рослинне масло, цукор, сіль, борошно. Спекти тоненькі млинці.

Дрібно порізати петрушку і перемішати її зі сметаною. (Замість петрушки можна додати кріп).

Порізати сьомгу тоненькими скибочками.

Далі на тарілку покласти млинець, змастити соусом із сметани і петрушки, викласти на половину млинця скибочки сьомги.

Скрутити отриманий млинець трубочкою.

Розрізати трубочку на 3 частини. Різати не рівно, а трохи по діагоналі, так виходить набагато гарніше на тарілці.

Інгредієнти

Для млинчиків:

Молоко - 250 мл

Яйце - 1 шт.

Рослинна олія - ??2 ст. л.

Борошно - 150 г

Цукор - 1/2 ч. Л.

Сіль - 1/5 ч. Л.

Для начинки:

Слабосолона сьомга - 200 г.

Сметана - 100 г.

Петрушка - 1 пучок (можна замість неї кріп - 1 пучок)

 

Інші рецепти

Рис і не тільки
Картопляно-овочеве пюре на гарнір
Аньолотті по-фріуланскі. Або італійські вареники з картоха
Манника з сирною-фруктовою начинкою
солодкі мішечки
Окрошка по-Орловскі
Курка з ананасами і грибами
МОЛОЧНИЙ Коктели БАНАН зі сметаною