Каді - хе

Кухня: Корейська

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Нарізати баклажани уздовж на 2 частини. Якщо великі - на 4. Відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини до м'якості. Не переварити!

Готові баклажани покласти в холодну воду на кілька хвилин. Коли охолонуть, добре віджати.

Нарізати на шматочки близько 1 см.

Додати поросяти, ягняти цибулю і перці.

Немелко нарізати огірки і помідори, додати до овочів.

Додати подрібнені часник і зелень (у мене - кріп, кінза, петрушка, базилік).

Додати спеції: сіль за смаком, перець червоний і чорний по 0,5 ч. Л., Соєвий соус-1 ст. л., оцет 3-4 краплі, олія соняшникова.

Все добре перемішати.

Через пару годин салат готовий.

 Смачного!

Інгредієнти

Баклажани - 800 гр

Огірки - 500 гр.

Помідори - 300 гр.

Перець болгарський (можна різних кольорів) - 3 шт.

Перець стручковий гострий - 1 шт.

Цибуля ріпчаста (великий) -1 шт.

Часник - 4 зуб.

Зелень будь

Соєвий соус - 1 ст. л.

Сіль

Перець чорний - 0,5 ч. Л.

Перець червоний - 0,5 ч. Л.

Олія соняшникова - 80 мл.

Оцет

 

Інші рецепти

Паста з кедровими горішками
Макарони з насінням і шпинатним песто-фермерський варіант
Солоне томатне чатні (соус)
Баклажанова запіканка (бюджетна)
Гостра закуска з баклажанів
ПИРІГ глазурований сирок
Кекс Мохіто
Лечо без оцту і масла (варіант)