Рулет з лаваша "Пікантний"

Складність: не визначена

Як приготувати

Розгорнути перший лист лаваша. Змастити його тонким шаром кетчупу (можна змастити сумішшю майонезу з часником, я вирішила зробити менш калорійний варіант - з кетчупом). Потім викласти ковбасу, натерту на крупній тертці.

На ковбасу покласти наступний лист лаваша, змастити його тонким шаром кетчупу. Потім викласти моркву по-корейськи.

Накриваємо морква останнім лавашем, його змащуємо кетчупом. Викладаємо терті яйця, зверху посипаємо різаною зеленню.

Загортаємо все у вигляді рулету (починати з довгої сторони, щоб рулет не вдався коротким і товстим). Замотуємо рулет в поліетиленову плівку і кладемо на холод на кілька годин (я зазвичай залишаю на ніч).

Нарізаємо рулет і подаємо на стіл.

Інгредієнти

лаваш - 3 листа

кетчуп або томатний соус - 800 гр

ковбаса варена (або шинка) - 450 гр

морква по-корейськи - 500 гр

яйця варені - 4-5 шт.

зелень

 

Інші рецепти

Салат Морський простір
Томатний кетчуп (домашній)
Ачма
Oладушкі
Баклажанні оладки
Зрази м'ясні з горіховою начинкою
Слойки А-ля піца
Багет (baguette ou pain parisien)