На головну

Хліб житньо-пшеничний з насінням гарбуза

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Солод запарюють окропом і залишають на 30 - 40 хвилин.

2. Борошно змішують з дріжджами, водою, і усіма залишилися компонентами (крім насіння). В кінці замісу додають, насіння гарбуза.

3. Тісто ставлять на расстойку 60 - 90 хвилин.

4. Растоявшееся тісто ділять, надають довгасто - овальну форму, рассойка 60 хвилин.

5. Випікають 30 - 40 хвилин при температурі 180 - 200 оС

Інгредієнти

Борошно пшеничне 840

Борошно житнє 160

Дріжджі 12

Сіль 25

Олія рослинна 30

Вода 700

Солод 10

Кмин мелений 8

Насіння гарбуза 180

Борошно пшеничне на підпис 26

 

Інші рецепти

Запечена риба з солодкою начинкою
Кіш з фаршем і овочами
Жульєн пиріг !!! (як варіант)
Вівсяна каша з сиром і шоколадом
Мариновані опеньки від мами
справжній молдавський гівеч
Брусничне варення до м'яса
Міцніли