суп-крем з кабачка

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

У киплячу воду покладіть кабачок, вівсянку, сухий і тертий коріандр, кумін, куркуму, чорний перець, імбир, лимон і сіль. Накрийте каструлю кришкою і варіть 35 хвилин на помірному вогні. Розітріть кабачок до стану пюре. Підігрійте масло на невеликій сковороді, покладіть туди цибулю, посмажте пару хвилин до прозорості і потім додайте його в суп. Накрийте кришкою і варіть 5 хвилин. Подавайте гарячим, прикрасивши свіжою петрушкою.

Інгредієнти

- 1,5 літра води

- 1 невеликий кабачок, очищений і порізаний маленькими кубиками

-? чашки вівсяних пластівців

- 1 ст. ложка сухого коріандру

- 1 ст. ложка кумина

- 1 чайна ложка тертого коріандру

-? чайної ложки куркуми

- 1 чайна ложка чорного меленого перцю

- 1 чайна ложка тертого свіжого імбиру

- Сік лимона

- 1 ст. ложка солі

- 1 ст. ложка соєвого масла

- 2 пера зеленої цибулі

- Порізана петрушка для сервірування

Про рецепті

Дуже смачно і корисно! Прятно апетиту)

 

Інші рецепти

Плов святковий солодкий
пиріжки з глазурованими сирками
Кошики з начинкою
Гуляш з квасолею
Торт синуля на хрестини
закусочний тортікШашкі
Просто легкий супчик з рисом
Лечо -остренькая (варіант)