Хе з птиці

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Філе нарізають пластиками під 45 °, товщиною 0,2 - 0,3 мм.

2. Оцет розводять у воді, додають сіль (20 гр.). Вийшов маринадом заливають нарізане філе і залишають на 24 години в холодному місці, після чого маринад зливають, філе промивають.

3. Цибуля ріпчаста нарізають кільцями, селера і перець чилі нарізають кільцями під 45 °, часник подрібнюють, ананаси нарізають часточками.

4. Підготовлене філе перемішують з нарізаними овочами, спеціями.

Інгредієнти

Філе грудки курчати 652

Оцет есенція / Вода 26/300

Сіль 20/5

Ананас консервований 140

Цибуля ріпчаста (червоний або білий) 50

Перець чилі 10

Селера 140

Часник 20

Глютамат натрію 10

Бальзамічний оцет 5

Цукор 10

Перець чорний мелений 1

Перець червоний 2

Соєвий соус 35

Олія рослинна 50

 

Інші рецепти

Пиріг з начинкою
Морепродукти: три види на одній страві
Картопля з м'ясом
Вареники з картопляного тіста і варіанти начинок
торт ,, ФРУКТОВА КАПЕЛЮШОК
торт у подарунок
Ледачі глубци
Печиво з горіховою начинкою