Борщ літній на рибному бульйоні

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Щи літні на рибному бульйоні

Як приготувати

Морську капусту нашаткувати дрібніші.

Морква нарізати соломкою, цибулю кубиками, буряк натерти на середній тертці.

З помідор зняти шкірку, прибрати насіння, нарізати кубиками.

Спасерувати на олії моркву, цибулю, помідори. Окремо пасерувати буряк.

Бульйон довести до кипіння, викласти морську капусту, пасеровані овочі. Зварити на повільному вогні до напівготовності.

Додати нарізану кубиками картоплю. Зварити до готовності.

Наприкінці варіння додати дрібно нарізаний часник.

Смачного!

Інгредієнти

бульйон рибний або креветковий - 1 літр,

морська капуста - 1 банка,

морква невелика - 1 шт.,

буряк невелика - 1 шт.,

помідор - 2 шт.,

цибуля - 1 шт.,

картопля - 2 шт.,

рослинна олія,

часник - 1 зубчик

 

Інші рецепти

Оселедець в шубі
Фламбіровать філе з перцем і кукурузa в масляному соусі
Ніжний сирний-ВЕРШКОВИЙ торт з персиками
Курячі потрухи по «Міленовскій»
Літня манна
Бісквіт Турецький
Простенький суп з лисичок
Ханума (найближчі побратими-ледачі пельмені)