Хе з кальмара

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Кальмар чистять, хвостик видаляють, а тушку нарізають кільцями.

2. Оцет розводять у води, солять (20гр.). Вийшов маринадом заливають нарізані кальмари і залишають на 6 - 12 годин у холодному місці, після чого маринад зливають.

3. Цибулю порей і перець чилі нарізають кільцями під 45 °, часник подрібнюють, кунжут обсмажують 1 хвилину на гарячій сковороді. Всі підготовлені компоненти змішують і заправляють рослинним маслом.

4. Підготовлені кальмари перемішують з нарізаними овочами, спеціями.

Інгредієнти

Кальмар с \ м / отчіщенние 1502/933

Оцет есенції / вода 26/300

Сіль 20/5

Цибуля порей 85

Перець чилі 30

Часник 20

Глютомат натрію (підсилювач смаку) 10

Кунжут 15

Цукор 10

Перець чорний мелений 1

Перець червоний мелений 2

Соєвий соус 45

Олія рослинна 40

 

Інші рецепти

Рулетики з сьомгою
Томати десертні (варіант)
Морквяні Котлетки Ніжно-Пікантні :)
Оселедцева-овочевої торт
Салат Сімейний
Фарширована качка
Мигдальні птіфури
салат Анталія