Печиво Арахісове Міні Красотульки!

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Печиво "Горіхові негренята"

Як приготувати

Розтопити слив. масло.

Додати до маслу цукрову пудру, жовтки, борошно, ванільний цукор, і арахісове масло.

Все це перемішати до однорідної маси мікрером.

Я додала подрібнений арахіс, тільки подрібніть його як слід, а то він може застрягти в кондитерському шприці!

Ну що ж!!! Тепер в викладаємо нашу масу в кондитерський шприц і видавлюємо печеньки в гафрірованние формочки.

Відправляємо в розігріту духовку на 20 хв. при тем-ре 180г.

Поки печеньки готуються, розтоплюємо білий шоколад в міко-вке в режимі розморожування. Після розтоплення додаємо полуничний сироп.

Печиво дістаємо, даємо трохи охолонути, і починаємо прикрашати: на печиво викладаємо ложечку "рожевого шоколаду", а зверху або орешік, або шматочок сухофрукта, або ягідку, коротше, що душі Вашої завгодно !!!

Наше печиво готове !!! :)

Інгредієнти

100 г борошна

2 яєчних жовтки

1 пакетик ванільного цукру

мелкоізмельченной арахіс

слив. масло 100 г

арахісове масло 3 ч ложки

цукрова пудра 100г

білий шоколад

полуничний сироп

горішки, сухофрукти

 

Інші рецепти

Шрімп коктель Camaronazo
шашличок
Біфштекс по гамбурзьки
ГУЛЯШ З КУРКИ
Бананові тістечка
Фруктово-рисова запіканка з учорашньої каші
Салат Осінь
ВІВСЯНІ Сирники з ФРУКТАМИ