На головну

Фаршировані квіти цукіні

Кухня: Французька

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Квіти кабачків фаршировані, в пивному клярі

Як приготувати

У квіток цукіні видалити маточки.

Цукіні, цибулю очистити, дрібно порізати

Печериці вимити, дрібно порізати.

Яйце з'єднати з фаршем, додати вершки, прянощі, вимісити фарш, посолити.

На сковорідці в рослинному маслі обсмажити цибулю, цукіні і шампіньйони.

Додати на сковорідку фарш, перемішати, обсмажити хвилин 5, помішуючи.

У кожну квітку цукіні викладивть чайною ложечкою невелику кількість фаршу, кінчики квітки скрутити.

Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти туди фаршировані квіти, влити вино, накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку.

Через 15 хвилин фольгу зняти, змастити квіти пензликом розтопленим вершковим маслом і запікати ще хвилин 10.

Інгредієнти

- Квіти цукіні - 15-17 шт.

- Фарш яловичий - 200г

- Печериці - 4 шт.

- Цибулина шалот - 1 шт.

- Цукіні - 150 г

- Яйце - 1 шт.

- Вершки 20% - 100 мл

- Вино біле сухе - 125 мл

- Прованські трави, сіль, перець

- вершкове масло

- Рослинна олія для смаження

 

Інші рецепти

Кабачкова ікра
Яблучно-печінковий паштет (Mom's chicken liver pate)
тісто дрожевое універсальне
Супчик швидкий з кукурудзою
Пиріг "Подушки"
Торт Spider-men
торт ,, ЛИМОННИЙ
Чанах