Кабачки фаршировані в соусі. Блюдо Nr. 2 із серії "боротьби проти врожаю кабачків" ...

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Боротьба триває! Боремося всіма силами ... проти врожаю кабачків. Я вже згадувала про ті труднощі, з якими я зіткнулася при переробці багатого врожаю кабачків - ну немає їм кінця і краю ... Випробувавши всі відомі рецепти, входжу в творчу фазу - починаючи вигадувати щось нібито нове, звичайно з ризиком, що чергове страва - кабачкове - прикрасить мою голову, а я перебуватиму на вулиці ... Але поки всі експерименти пройшли успішне випробування: я живу вдома, і кабачки з'їдені. (Ні-ні, не все, тільки ті, які були приготовлені ...)

Вобщем-то це блюдо було номер 1, хоча це і друге блюдо, а блюдо номер 1 з цієї серії було другим, так як готувалося з "відходів" першого, то пак другої страви ... Ну, нічого не зрозумію, зовсім заплуталася, а ви щось зрозуміли? Коротше, спочатку я приготувала кабачки фаршировані, чи то пак друга страва, першим, а супчик, чи то пак перше блюдо, було приготовлено другий ... Ой, ну знову нічогісінько! та це й неважливо, головне, щоб смачно було ...

Приносимо кабачки, зірвані в ніжному віці - строго до статевої зрілості! то пак ніяких насіннячок всередині ... а якщо постарше, то доведеться звірствувати! Кабачки миємо, а також всякі там чужестранние елементи підійдуть як то: цукіні, патисони та прочая ... Молодь не чистять, а тільки розрізаємо навпіл, серединки "виколупувати" за допомогою всяких там хитромудрих штучок (на фото видно), а якщо ні хитромудрих , то за допомогою будь-яких предметів попроще ...

"Відходи" я не викинула, ну, не можу, незважаючи на складні стосунки в сім'ї до кабачків ... живе така жаба, яка не дає це зробити - ось ці відходи і пішли на суп. Таким чином можна цілий обід "кабачковий" приготувати.

Далі половинки кабачків змащуємо оливковою олією, перчимо, але не солимо.

Так, якщо кабачки не першої молодості, то краще їх проварити кілька хвилин ...

Фарш змішуємо з тертої цибулиною, тертої фетою і чорним перцем. Потім плотненько "напихивалась" в наші половинки, вірніше в кабачкові.

Готуємо соус. У досить великій посудині обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, після того, як він позолотою, кидаємо до нього шампіньйони, порізані дрібними кубками, - все це обсмажуємо до гарного кольору і смачного запаху. Додаємо сметану - тільки жирну, вона на згорнеться, обсмажуємо ... Доливаємо протерті томати, зелений перець і даємо закипіти. Чилі додаємо виключно за смаком!

У цей "вулканічну лаву" кладемо красиво (ги! "Валетом"!) Фаршем вгору кабачки і тушкуємо під кришкою до готовності.

В кінці додаємо дрібно посічену зелень і часник ... На пару хвилин під кришку - і готово!

При сервіровці укласти обережно кабачки на блюдо і полити соусом ... На здоров'я!

Інгредієнти

Кабачки молоденькі - 4 шт.

Шампіньйони - 200 г

Цибуля - 2 шт.

Перець чилі - за смаком

Бринза - 125-150 г

Фарш - 250 г

Томати перетерті - 250 г

Сметана - 100 мл

Перець зелений, маринований

Оливкова олія

Зелень (по полпучка кропу і петрушки)

Часник - за смаком

 

Інші рецепти

суп-крем з кабачка
М'ясний рулет
Оселедчик під горілочку
Спокуса
Апельсиновий бісквіт з пароварки
Юшка з білуги
Булочки з оливками
Закусочка з баклажанчіка і свіжими овочами