Тістечка медові (ще один варіант)

Кількість порцій: 10

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Тістечка

Варіанти: Тістечко "Медова Казка"

Як приготувати

1. Мед + маргарин розтопити на водяній бані, збити яйця з цукром і додати до меду. Помішувати на водяній бані поки не розчиниться цукор. Знявши з лазні додаємо борошно і соду.

2. Тісто виходить трохи рідкуватий, ложкою викладаємо на деко застелений папером для випічки. Духовку включаємо на 200 градусів і тримаємо в ній тісто приблизно 25 хвилин.

3. З теплого коржа склянкою вирізати кружки, вирізаються легко (виймаються прямо склянкою, потім з нього витрушуються). Якщо висота тесту більше 7мм, кружечки по горизонталі треба розрізати.

4. Поки коржики остигають готуємо крему. Крем може бути різним. Мені сподобалося, як у Наташі челночок -чередовать згущенку зі сметаною кремом.

5. Кремом намазати кружечок, накрити зверху іншим, обмазати боки, у мене було чотири шари і три шари.

6. Потім беремо тістечко двома пальцями, і тримаючи цю шайбу зверху і знизу, починаємо обвалювати її в горіхах або крихтах по периметру, прокочуючи боками в тарілці.

7. Потім змащуємо верх тістечка і можна прикрашати. Я можу приготувати, але прикрасити завжди проблема, намагалася зробити бджіл від Наташі-результат бачите самі ...

Інгредієнти

тісто

150гр меду

100гр маргарину

1 склянка цукру

2 яйця

2,5 склянки борошна

1 чайна ложка соди + оцет

крем

200гр вареного згущеного молока + 50гр масла

крем

500гр сметани

100гр цукру

100гр масла

 

Інші рецепти

Курячі ніжки з хрусткою шкіркою Замилування
Салат Морський простір
Грибне рагу з беконом
Котлетки кабачкові
М'ясо, вино і зелені яблука
солоні грибочки / Варіант
Шоколадно - кокосовий торт (турецький шоколадний пиріг)
Мариновані помідори з виноградом