Суп з Червоної сочевиці

Кухня: Турецька

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: не визначена

Варіанти: Густий суп із сочевиці з сиром, Картопляний суп з сочевицею

Як приготувати

Перебираємо сочевицю, промиваємо, заливаємо водою, для того щоб набрякли. Беремо посуд в чому будете готувати і цибулю пропускаємо через тертку, добовляем масло і смажимо цибулю після добовляем томатну пасту смажимо все. З сочевиці зливаємо воду добовляем в смажену цибулю з томатною пастою. Заливаємо кіпеченной водою, ставимо вариться на 10 хвилин. Після пропускаємо картоплю через тертку і добовляем в суп. Варимо ще 10 хв до готовності картоплі, додати сіль, перець. Тим часом картопля з сочевицею пом'яти з міксером або блендором як на пюре прямо в каструлі до однорідної маси. Покіпятіть хвилини 2. Розлити по тарілках, полити лимонним соком, хто любить може посипати червоним перцем чилі. Смачного!

Інгредієнти

сочевиця-я беру на око, але робиться з -1 неповний стакан.

Лук репцатий-1штука

Картопля-2 середньої величини

Томатна паста

сіль, перець червоний

лимонний сік

 

Інші рецепти

яблучні котлетки
Оселедець в шубі
Торт Твікс
Оселедець Гурманіка
Баклажанова запіканка (бюджетна)
Апельсинові кекси Квіти
Курячі відбивні
Кошички з фаршу