сирний пиріжок.

Складність: не визначена

Як приготувати

Замісити не дуже круте тісто з сиру, масла, солі, огашенной соди і борошна. Зробити начинку-яйце збити, перемішати з сиром і сметаною. З тіста зробити корж з бортиками і в серединку викласти начинку. Запекти в духовці до золотистого кольору. Перед подачею посипати зеленню.

Інгредієнти

1ачка сиру, 100г вершкового масла, 0.5ч. ложки солі, 0.5ч. ложки соди (погасити) 4-5 столових ложки мукі.1яйцо, 100г сиру, 2 стол. ложки сметани. Зелень.

 

Інші рецепти

Дал. Гарнір з сочевиці
Салат з шампіньйонів
Томати десертні (варіант)
Морське Чудо
Мафіни з НАЧІНКОЙЧІЗКЕЙК
Мафіни з помідорами, моццареллой і базиліком
Салат Соняшник
Курка з ананасами і грибами