Лазанья

Складність: не визначена

Як приготувати

Готуємо начинку:

 Відокремити м'ясо курки від кістки. Порізати дрібними шматочками. Шкірку також порізати, щоб м'ясо було соковитим, і обсмажити на сковороді до золотистої скоринки.

 Порізати печериці та цибулю півкільцями і обсмажити на окремій сковорідці.

 Яйця відварні порізати і додати до грибів

 Все змішати і додати різані помідори і зелень, все посолити поперчити і тушкувати 5-7 хвилин

У начинку додати 2ст. л. майонезу.

Замісити тісто. Деко змастити соняшниковою олією.

1 шар тіста розкачати тонко, так щоб краї звисали з протвеня.

змастити злегка шар тіста майонезом і посипати тертим сиром.

Викладаємо перший шар начинки і посипаємо сиром.

Розкачати 2 шар тіста також тонко і ложем зверху на начинку, зайве тісто обрізаємо.

І так шар за шаром, поки у вас вистачить начинки. Останнім шаром йде тісто, підбираємо тісто і закручуємо борту.

Варимо курячий бульйон, додаємо 1 кубик Кнор. Заливаємо бульйоном лазанью повністю. І ставимо в духовку на 30 хв. при температурі 220градусов.

Інгредієнти

Тісто: як для вареників

мука

сіль

сода

яйце

вода

Начинка:

окосту 3шт.

печериці 500гр.

цибулю 6шт.

яйця 4шт.

помідора 4шт.

сир 350гр.

зелень

майонез

сіль

перець

 

Інші рецепти

торт ЦВЕТОЧНАЯ ПОЛЯНА
Вітамінний напій з молочної сироватки
Пиріг яблучний Неможливий
Салат НатВлад
Помідори у власному соку по вірменськи
Курка, тушкована з овочами і рисом
мойва в сметані
Чорничний фул зі сметаною