Хашан

Кухня: Узбецька

Складність: не визначена

Як приготувати

Замісити тісто як на пельмені, розділимо його на шматочки і розкачати з них лепешкіКапусту і цибулю дрібно нашінкуем, а м'ясо перекрутити на м'ясорубці. На кожен коржик покладемо начинку з м'яса, цибулі, і капусти. І з'єднаємо краю коржів, так як показано на фото. Т. е спочатку защипніть краю зверху, потім з боків, а вже після защипніть бічні краї між собою. На розігріту сковороду наллємо трохи соняшникової олії і викладемо Хашано на сковороду. Наллємо трохи води, накриємо кришкою і готуємо на помірному вогні до готовності.

Інгредієнти

Для тіста: Борошно - 3 ст. Яйце - 1 шт. Вода - 0,5 ст. Сіль за смаком Для начинки: Фарш - 300 гр. Капуста - 100гр. Цибуля - 1 шт. Перець, сіль за смаком.

 

Інші рецепти

Морський окунь в сметанно-гірчичному соусі
Гарбуз і нут з каррі
Лимонне печиво з кунжутом
Печінка по - строгановськи
Вівсяна каша з яблуками і корицею
Рецепт пастили
Жюльєн з баклажанів з грибами
пиріг з лохиною