Шарлотка "Для себе, коханої"

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: Простий

Як приготувати

Яблука вимити, очистити, дуже тонко нарізати і скропити соком, вичавленим з 1 лимона.

 Підготовлені яблука викласти у форму, змащену 1 ст. л. вершкового масла і посипану тонким шаром манної крупи.

 Яблука залити сумішшю з яєць, меду, борошна, що залишився розм'якшеного масла і коньяку.

 Яблучну суміш поставити в духовку на 20 хвилин при 180 градусах. Шарлотку дістати з духовки, злегка остудити, нарізати порційними шматками і подавати на стіл.

Інгредієнти

Яйце-4 штуки

Мед-1 ст. л.

Борошно пшеничне-1 стакан

Вершкове масло-2 ст. л.

Яблука-4-6 штук

Коньяк-2 ст. л.

Лимон-1 штука

Сода (погасити лимонним соком) -1 щіпка

 

Інші рецепти

салат з авокадо і козячим сиром
Пиріг з сиром та фруктами в желе
Мяско вкуснейшее без проблем в духовці (майже шашлик)
Салат Х
Курячі потрухи по «Міленовскій»
Троянди з фруктів (прикраса торта)
мусака, як готую її я
Кекс Мохіто