Салат гострий

Складність: не визначена

Як приготувати

Редьку, моркву і селеру очистити і нарізати дрібною соломкою. Нарізану редьку рясно посолити, перемішати і відставити на годину, потім промити холодною кип'яченою водою, дати воді стекти. Лимони обшпарити окропом, натерти з них приблизно ст. ложку цедри і вичавити сік. Для заправки змішати лимонний сік з аджикою і оливковою олією, дати настоятися 2-3 хвилини і ретельно процідити. Змішати підготовлену редьку, селеру, моркву, цедру і волоські горіхи залити заправкою перемішати і подавати на стіл.

Інгредієнти

Редька 200г

Селера 200г

Морква 200г

Аджика гостра 1 чайна ложка

Лимони 300г (3-4 шт.)

Дрібно подрібнені волоські горіхи 50г

Оливкова олія 3 ст. ложки

Сіль

 

Інші рецепти

Шоколадний яблучний торт
Зелений борщ
Салат з морською капустою
салат Ольвія - абгрейд
Салат-Каприз (варіант)
Сільська рагу Закриття сезону
Салат Богатир
Шоколадно-кокосовий торт (без борошна)