На головну

салат по Красноярському

Складність: не визначена

Як приготувати

Картоплю відварити порізати соломкою, відварити стегенця, шинку порізати соломкою, яйця збити з майонезом і спекти млинці на сухій сковороді, коли охолонуть млинці порізати соломкою. Все перемішати з майонезом.

Інгредієнти

1 кг. картоплі, 2 шт. стегенця, 200 гр. шинки або копченої ковбаси, 4 яйця, майонез.

 

Інші рецепти

пиріг шоколадний (в кризу саме те)
Хліб житньо-пшеничний з насінням гарбуза
Яблучно-печінковий паштет (Mom's chicken liver pate)
Яловичина з абрикосами, трошки по-французьки
Форелеве ТІСТЕЧКО
Холодне варення З ГАРБУЗА
справжній молдавський гівеч
Пиріг дружба яблук з грушами