Паштет з сочевиці з курагою і горіхами (Мшош)

Кухня: Вірменська

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Паштет з сочевиці з горіхами і чорносливом

Як приготувати

Сочевицю зварити, воду злити.

Гарячу сочевицю пропустити через м'ясорубку разом з попередньо замоченою курагою і горіхами.

Можна розмолоти блендером що я і зробила.

Цибулю дрібно нарізати, підсмажити до золотистого кольору, перекласти в сочевицю. Паштет посолити за смаком, перемішати.

Посипати зеленню.

Інгредієнти

150 гр. сочевиці

100 гр. кураги

50 гр. очищених волоських горіхів

1 цибулина

рослинна олія

сіль

рубана зелень

 

Інші рецепти

Суп з Червоної сочевиці
Борщ літній на рибному бульйоні
Цукерки з сиром і фруктами
Тімбаль з копченого лосося з креветочних-лососевим мусом
Гриссини
Торт Савой
Бісквіт Турецький
Яйце Фаберже по-азійському з ніжною начинкою