пиріжки з морквою, маком і яйцем

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

1. моркву нарізати дрібними кубиками

2. яйце порубати або натерти на крупній тертці

3. мак, попередньо прокип'ятити 5 хвилин у невеликій кількості води, процідити

4. все змішати з вершковим маслом, посолити за смаком.

6. зробити невеликі пиріжки, помазати збитим яйцем і випікати 20 хвилин.

7. Якщо в цю суміш (начинку) замість масла покласти майонез, вийде смачний салат.

Інгредієнти

тісто дріжджове 500 г

морква варена 400 г

яйця варені 4 шт

мак 2 ст. л.

масло вершкове розтоплене 100 г

сіль

сире яйце для змащування

 

Інші рецепти

Кааліклімпісоппа (Капустяний суп з галушками)
Курячі ніжки з хрусткою шкіркою Замилування
пиріг
пиріг вишневий
ПИРІГ з цвітної капусти з БРОКОЛІ
салат Нічого зайвого
Бісквіт з кислого молока (завжди виходить і не вимагає просочення) і тістечка з нього
Слойки А-ля піца