Сабж

Кухня: Індійська

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Овочі і сир режим кубиками.

Наливаємо масло на сковороду прожарюємо.

додаємо кмин обсмажуємо 30сек.

По черзі обсмажуємо овочі і сир.

Сир смажимо до рум'яної скоринки.

Скдадивваем обсмажені овочі і сир назад в сковороду.

Додаємо сіль, коріанд, перець, сметану, куркуму.

Підігріваємо 5хв. і подаємо.

Смачного!

Інгредієнти

0,5кг буряка

0,5кг моркви

0,5кг картоплі

250гр сир Адигейський

250гр сметани

1ч. л коріандру

0,5год. л кмину

0,5год. л куркуми

сіль за смаком

Масло рослинне для обсмажування

Чорний перець

Про рецепті

Пропорцію овочів, сиру, сметани і спецій ви можете відрегулювати самі по вашому смаку і перевазі.

 

Інші рецепти

Зелене 3 ЦНІЛІ Соленко ЗАКРИТІ В БАНКАХ
Трубочки з начинкою (Canutillos rellenos)
Ресті-киш
тісто дрожевое універсальне
Пиріг фруктовийБистрий н.2
Фаршировані квітки цукіні і гарбуза в клярі
Торт Ананасово-кокосовий
Брусничне варення до м'яса