Радість

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Як приготувати

1. нашаткувати капусту і моркву, викладаючи щільними шарами поперемінно в 3х літрову банку або каструлю.

2. сіль, цукор, оцет, масло розмішати і залити овочі.

3. поставити в холодне місце на кілька годин.

4. якщо поїсти з гарячою вареною картоплею - просто супер!

Інгредієнти

капуста білокачанна 2 кг

морква 0,5 кг

сіль 1,5 ст. л.

цукор 2,5 ст. л

оцет яблучний 100 г

окріп 1,5 склянки

масло рослинне 100 г

 

Інші рецепти

салат Морський бриз
Мариновані сливи
Пакетики з баклажанів
Перець фарширований (варіант)
кабачки запечені
Морська курка золота (мій варіант)
Сирні булочки з начинкою з маслин
Картопляні ЧІПСИ