Листкова м'ясна коржик.

Складність: не визначена

Як приготувати

З борошна і води замісити еластичне м'яке тісто (можна в комбайні), накрити вологою серветки. Обсмажити фарш з лкуом, часником і спеціями, додати бульйон і трохи притушити, поки бульйон не випарується.

Тісто розділити на 2 частини, розкачати кожну в тонку корж на посипаний борошном поверхні. Умовно розділити коржик на 4 частини, на половину коржика покласти зверху фарш, і скласти попалам, скріплюючи краю, потім повторити шар начинки і скласти, поки не залишиться чверть. З четвертинки сформувати коржик і розкачати. Сковороду розігріти на сильному вогні, змастити вершковим маслом, покласти корж і, не збавляючи вогонь, потримати 20 секунд без кришки, потім накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього і смажити 2 хв. Перевернути і смажити ще 2 хвилини під кришкою на середньому вогні. Готову для подачі розрізати. На фото 3 шматочка.

Інгредієнти

Тісто: 200 г борошна, 1 ч. Л. розпушувача, 120 мл теплої води.

Начинка: свинячий фарш-500 гр., Цибуля, часник, часниковий перець, зелень, універсальна приправа без солі, яловичий бульйон

 

Інші рецепти

сирний пиріжок
РОСТБІФ з овочами і картоплею
Овочевий соус до м'яса
ЧЕРЕПАШКА
Аньолотті по-фріуланскі. Або італійські вареники з картоха
Пиріжки з сиром з сирно-дріжджового тіста
Підчеревина запечена
Мигдальні птіфури