м'ясне асорті

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

свинину натираємо спеціями і скроплюємо бальзамико, яловичину маринуємо в перці, далі обсмажуємо яловичину на сковороді на суміші оливкової і вершкового масла і доводимо до готовності в духовці, свинину запікаємо 25 хвилин а потім тушкуємо в соусі барбекю 20 хвилин, шпинат млоїмо з заливки 5-7 хвилин, з вершків 10 гр бальзамико і перцю робимо соус. подаємо гарячим бажано до футболу)))

Інгредієнти

яловичина, свинні ребра, шпинат, вершки, соус барбекю, салат, суміш перцю, бальзамико

 

Інші рецепти

Смачна селедочка
Сирний рулет з каперсами і тунцем Безсоння
Салат Морський простір
Торт Захер
Перець, фаршрованний яйцем
Легкий сирок
Рисові рафаелькі
Фріттата із зеленим горошком